DienstenVan den Dungen Projektmontage is al meer dan 20 jaar dé specialist in het monteren van kantoormeubilair van alle professionele merken. Bedrijven die voor Van den Dungen Projectmontage kiezen zijn veelal projectinrichters of bedrijven welke willen verhuizen naar een nieuwe locatie.

U kunt voor de volgende diensten bij ons terecht
 • Montage: Van den Dungen Montage B.V. is begonnen met het monteren van kantoormeubilair en alle kantoor gerelateerde artikelen. Van kleine tot grote projecten, wij zijn uw partner die u helpt met uw uitdagingen.
   
 • Logistiek: Het verplaatsen van uw meubilair is iets wat van Den Dungen B.V. voor u volledig uithanden kan nemen. Wij beschikken over ons eigen wagenpark en brengen uw meubels, ongeacht de hoeveelheid, van A naar B.
   
 • Opslag Meubilair: Voor opslag van uw meubilair voor zowel de korte als de lange termijn is Van Den Dungen B.V. de partner die dit voor u kan realiseren. Wij beheren verschillende ruimtes waarin uw meubels veilig opgeslagen kunnen worden.
   
 • Verhuur kantoormeubilair: Wilt u kantoormeubilair huren? Ons kantoormeubilair is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle gestelde eisen.
   
 • Bedrijfsverhuizingen: Een externe of interne verhuizing is iets wat je niet zomaar even kan doen. Hiervoor is een verhuisplan van groot belang. Van Den Dungen B.V. helpt u graag met uw bedrijfsverhuizing zodat u uw klanten van dienst kan blijven.
   
 • Bedrijfsontruiming: Van den Dungen Montage kan u ontlasten bij het opleveren van uw bedrijfspand en het bezemschoon opleveren voor u verzorgen.
   
 • Opkopen meubilair & inboedel: Wij zijn dagelijks bezig met het opkopen van bestaand kantoormeubilair. Er zijn verschillende redenen waarom kantoormeubilair niet langer nodig is. Wij helpen u graag wanneer dit het geval is.

Van Den Dungen is een veelzijdig montagebedrijf en kan dus op veel vlakken iets voor u betekenen. Heeft u interesse, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.