Opkopen KantoormeubilairHeeft u overbodig kantoormeubilair waar u niet veel meer mee kan? Bij van den Dungen zijn we dagelijks bezig met het opkopen van bestaand kantoormeubilair, welke afkomstig zijn uit faillissementen, bedrijfsverhuizingen, reorganisaties, voorraadreducties of andere wijzigingen in uw zakelijke sfeer.  Als u dus overbodig geworden kantoorinventaris hebt staan die u niet van plan bent te gebruiken, kunt u die aan ons verkopen. Het kost namelijk ruimte, tijd en moeite om deze onnodige inventaris aan boord te houden. Wij zijn een ervaren bedrijf in het opkopen van uw kantoormeubilair. Dat is voor u nog eens makkelijk geld verdienen!
Wij werken samen met meerdere grote en kleinere bedrijven in heel Nederland en wij verheugen ons erop ook zaken met u te doen. Stuur enkele foto's van uw kantoormeubilair op en we reageren direct.

Demonteren en transporteren van kantoormeubilair


Wij demonteren en transporteren uw gehele kantoorinventaris. Het grote voordeel hiervan is dat u in één keer van uw gehele inventaris afstand doet en wij nemen de verdere afwikkeling voor onze rekening. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken! Mocht u uw kantoormeubilair willen verkopen dan kunnen wij u een haarscherp bod doen, die uiteraard in verhouding staat met de staat van het meubilair. Dat scheelt u veel ruimte en onnodige moeite, en het levert u nog iets op ook.

Naast het opkopen van uw inboedel kunnen wij uiteraard zorgen voor het bezemschoon opleveren van uw kantoorpand. Bent u op zoek naar een opkoper van kantoormeubilair? Dan bent u bij Van den Dungen aan het juiste adres.

Interesse?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Schroom niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te zoeken, dan helpen wij u verder.