Bedrijfsverhuizingen: Extern & InternBedrijfsverhuizing


De verhuizing van een bedrijf is een project op zich. Buiten het feit dat de gehele inventaris schadevrij overgebracht moet worden, is het zaak dat het bedrijfsproces van de onderneming zo min mogelijk vertraging oploopt.

Een bedrijf kan niet zomaar even haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Een gedegen verhuisplan is van essentiëel belang om zowel de bedrijfsverhuizing goed te laten verlopen, als wel om uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven.

Voorafgaand aan de verhuizing wordt het gebouw intern beschermd. Zo worden liften betimmerd, vloeren worden afgeplakt en er worden hoekbeschermers op de muren en kozijnen aangebracht. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zodat onze mensen zich op de verhuisdagen alleen bezig hoeven te houden op de feitelijke uitvoering.

Naar een nieuwe locatie


Voor de meeste bedrijven is verhuizen geen dagelijkse gebeurtenis. Er moet aan een enorm aantal zaken gedacht worden.Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om het gehele traject met u door te nemen. 

Interne verhuizing


Reorganisaties en herstructuringen gaan vaak samen met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse afdelingen binnen uw bedrijf. Denk aan computers die aan- en afgekoppeld moeten worden, bureau's in hoogte verstellen, whiteboards opnieuw ophangen,  meubilair dat gedemonteerd en elders opnieuw gemonteerd moet worden etc. Van Den Dungen B.V. is gespecialiseerd en ervaren in interne bedrijfsverhuizing.

Interesse?


Vragen, opmerkingen of interesse? Neem contact met ons op.