Montage KantoormeubilairDe roots van Van den Dungen Montage B.V.  liggen bij het monteren van kantoormeubilair en alle aanverwante artikelen. Van kleine tot grote projecten kunnen door ons gerealiseerd worden. Onze werkzaamheden beginnen al bij het moment van de verkoop en eindigt pas als alle nazorg is gegeven. Montage van kantoormeubilair is iets waar wij al jarenlang ervaring mee hebben. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, onze monteurs zijn experts en Van den Dungen Montage heeft alle benodigde apparaten en instrumenten. Daarnaast beschikken we over ons eigen logistieke netwerk.

✓ Complete ontzorging met kantoormeubilair montage
✓ Ervaren monteurs die continu getraind worden
✓ Alle benodigde materialen beschikbaar, inclusief vervoer
✓ Snel, professioneel en efficiënt
✓ Wij gaan altijd voor volledige klanttevredenheid


Technisch vaardig en klantgericht


Van den Dungen Montage heeft eigen vrachtauto's, monteurs, rolcontainers, hondjes, kastenwagens etc.  Al onze monteurs beschikken over alle benodigde gereedschappen. Hierdoor zijn we in staat om snel, professioneel en efficiënt te handelen.

Niet alleen de technische vaardigheden staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook de uitstraling en klantgerichtheid van onze monteurs vinden wij van groot belang.Onze monteurs worden regelmatig getraind in klantgerichtheid, productkennis en VCA. Wij profileren ons als verlengstuk van de kantoorinrichter. Wanneer wij ter plaatse monteren nemen wij altijd het afval mee retour. Van den Dungen doet er alles aan om volledige klanttevredenheid te garanderen. 

Demontage, verhuizen, logistiek en montage. Uw meubilair is onze zorg!

Interesse?

Neem contact met ons op.