Over OnsVan den Dungen Projectmontage B.V. is opgericht op 13 november 1989 door Leo van den Dungen. Met 3 man. De thuisbasis is een huisadres en de montageaktiviteiten worden vanaf daar gecoördineerd. Van andere aktiviteiten is nog geen sprake.
De doelstelling is om kantoorinrichters te assisteren bij grote projecten. Al snel blijkt er een grote behoefte aan een totaalpakket van technische diensten.

In 1991 zijn we verhuisd naar de Dwarsweg 2b in Zaltbommel. Door de grote vraag is een stuk logistieke werkzaamheden toegevoegd en nu beschikken we over een heus magazijn met 600 m2. Inmiddels is het personeelsbestand gegroeid naar 15 medewerkers.

Door de blijvende groei is Van den Dungen opnieuw verhuisd. Nu naar een nieuw gebouwd bedrijfspand langs de A2 aan de Van Voordenpark 13 te Zaltbommel. De opslagcapaciteit is nu gestegen naar 1500 m2 en het personeel is verdubbeld.
Enige tijd later is ook de realisatie van het kantoorpand een feit.

Vanaf 7 augustus 2012 komt er een einde aan Projectmontage en krijgt het bedrijf een enorme dreun te verwerken. Maar vanaf 27 augustus wordt het bedrijf in een nieuwe jas gestoken en krijgt het een nieuwe locatie en een nieuwe naam. met 4 man begint Van den Dungen Montage aan een nieuw avontuur. In middels is het bedrijf weer gegroeid naar 7 man.

Klaar voor elke nieuwe uitdaging!