Bedrijfsontruiming: Bezemschoon opleveren bedrijfspandEen nieuw pand, een oud pand, oude woning, nieuw meubilair, oud meubilair, afval etc. U moet overal aan denken.

Van den Dungen Montage kan u ontlasten bij het opleveren van uw bedrijfspand en het bezemschoon opleveren voor u verzorgen. Dat de coördinatie en de uitvoering van deze werkzaamheden bij één partij kunnen worden ondergebracht, levert natuurlijk een aantal logistieke en organisatorische voordelen op. Deze vertalen zich in een efficiëntere en daarom goedkopere uitvoering.

Bij aanvaarding van een nieuw kantoor hoort vaak een nieuwe inrichting. Van het oude meubilair wordt veel gedacht dat het nog waarde vertegenwoordigt, maar vaak zijn de kosten om het pand meubilairvrij op te leveren hoger dan de waarde van het gebruikte meubilair. Van Den Dungen verzorgt voor u de bedrijfsontruiming.
Eventueel kunnen wij uw overtollig meubilair opkopen.

Bezemschoon opleveren


Van den Dungen Montage  kan uw bedrijfspand bezemschoon opleveren. Dit houdt in:
  • Het demonteren, verwijderen en afvoeren van inventaris
  • Het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking en/of zeil
  • Het verwijderen en afvoeren van al het overige afval
  • Het verwijderen en afvoeren van alle elekticiteits-, telefoon- en databekabeling
  • Het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand
Uiteraard wordt alles milieuvriendelijk en gescheiden afgevoerd. Het gebouw wordt, waar nodig, beschermd tegen beschadigingen en nadelige invloeden ten gevolge van de werkzaamheden. Waardevolle zaken kunnen voor u tijdelijk door ons worden opgeslagen.

Kortom: Wij kunnen uw pand bezemschoon opleveren aan de eigenaar/verhuurder zonder verder omkijken.

Interesse?


Neem contact met ons op.