Kantoormeubilair AmsterdamOp zoek naar verhuizing of montage van uw kantoormeubilair in Amsterdam? Van Den Dungen B.V. is dé partner is diensten voor kantoormeubilair en specialist in het monteren van kantoormeubilair van alle professionele merken. Van Den Dungen is een veelzijdig montagebedrijf en kan dus op veel vlakken iets voor u betekenen. 

Onze diensten:

• Montage kantoormeubels

De roots van Van den Dungen Montage B.V.  liggen bij het monteren van kantoormeubilair en alle aanverwante artikelen. Van kleine tot grote projecten kunnen door ons gerealiseerd worden. Onze werkzaamheden beginnen al bij het moment van de verkoop en eindigt pas als alle nazorg is gegeven.

• Logistiek


Van den Dungen Montage B.V. beschikt over een eigen wagenpark. Met onze welbekende blauwe bestelwagens brengen we alle goederen bij de klanten. Wij zorgen voor de levering van uw meubels, ongedacht de hoeveelheid. De logstiek voor uw meubilair verzorgt Van den Dungen graag voor u.

• Opslag meubilair


Opslag van kantoormeubilair voor zowel de korte als de lange termijn kan Van Den Dungen B.V. voor u realiseren. Ons handling magazijn aan de Lange Weistraat 25 in Kerkdriel beschikt over diverse ruimte waarin meubilair voor korte of langere termijn opgeslagen kan worden.

• Verhuur kantoormeubilair


Van den Dungen Verhuur B.V. kan inspelen op deze wisselende vraag. Bij van den Dungen kunt u kantoormeubilair huren om zo het tijdelijke probleem op te vangen. Ons meubilair is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle gestelde eisen. Ook om levertijd van nieuw besteld meubilair te overbruggen kan het handig zijn om tijdelijk te beschikken over professioneel meubilair

• Bedrijfsverhuizing


Een bedrijf kan niet zomaar even haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Een gedegen verhuisplan is van essentiëel belang om zowel de bedrijfsverhuizing goed te laten verlopen, als wel om uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven.

• Bezemschoon opleveren


Van den Dungen Montage kan u ontlasten bij  het opleveren van uw bedrijfspand en het bezemschoon opleveren voor u verzorgen. Dat de coördinatie en de uitvoering van deze werkzaamheden bij één partij kunnen worden ondergebracht, levert natuurlijk een aantal logistieke en organisatorische voordelen op. Deze vertalen zich in een efficiëntere en daarom goedkopere uitvoering.

• Opkopen meubilair


Het opkopen van bestaand kantoormeubilair, welke afkomstig zijn uit faillissementen, bedrijfsverhuizingen, reorganisaties en voorraadreducties is een van onze dagelijkse taken. Wij werken samen met meerdere grote en kleinere bedrijven in heel Nederland en wij verheugen ons erop ook zaken met u te doen. stuur enkele foto's van uw kantoormeubilair op en we reageren direct.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.
Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.